Welcome visitor you can login or create an account.

BENGKUNG IBU MODEN

Display: List Grid
Show:
Sort By:
Adjustable Slimming Belt Adjustable Slimming Belt adalah produk pelangsing tubuh yang diciptakan berasaskan sistem sauna untuk membentuk tubuh sihat, langsing, dan padat berisi.  Adjustable Slimming Belt terdiri..
RM36.00
Produk Hebat untuk Kempiskan Perut / Rampingkan Pinggang dengan SAUNA EFFECT! Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang k..
RM35.00 RM38.00
BENGKUNG ZIG ZAG   Fungsi Bengkung Zig Zag: -Menguatkan semula otot-otot yang regang dan lemah selepas besalin. -Menghalang perut daripada dimasuki angin. ###Kelebihan Bengkung Zig Zag -Mudah dan selesa dipakai -Bengkung in..
RM48.00
100% Brand new and never used Material: gauze: 100% cotton Size: M, L, XL   Products size M: 85cm L: 95cm XL: 105cm   Color: white Comfort & soft plastic bone   Package included: 1pc Postpartu..
RM50.00
Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Sut ini juga kuat, elastik dan selesa dipakai. Badan rasa fit saja. Dilengkapkan dengan inar infra merah yang dapat melancarkan ..
RM32.00 RM37.00
Prenatal tummy belt wrap (free saiz)  "Menghadapi Masalah Perut Buncit Lepas Bersalin? Bentuk Badan Tidak Cantik Seperti Dulu?" Cuba pakai Bengkung Terbaru di mana ia mudah pakai dan cuma zap on sahaja!  Ia dapat mengembalikan dan ..
RM35.00 RM40.00
Antara kebaikan sut ini adalah - Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang. - Membakar lemak yang berlebihan. - Menaikkan dan mengencangkan payudara dan punggung. - Melancarkan peredaran darah dan metabolisme. - Mengurangi sakit punggung dan ..
RM47.00
×
×
×
×
×
×
×